lunes, 26 de noviembre de 2012

Relleno Grand Marnier


Aquí os pongo un relleno muy rico. Es de albaricoque con un toque de Grand Marnier, que le da ese sabor lujoso y te hace querer repetir. 

Here's a tasty filling - Apricot. It's rich, and gives your cupcakes a truly fruity flavour. A bit of orange liqueur gives it that luxurious taste that keeps you coming back for more!

Ingredientes:
20-180gr de azúcar
170gr de albaricoques secos
375ml de agua
15ml de zumo de limón
10ml de Grand Marnier

Ingredients:
1/2 - 3/4 cups granulated sugar
2 (6 oz.) pkgs dried apricots
1 1/2 cups water
1 tablespoon lemon juice
2 teaspoons Grand Marnier

Instrucciones:

 Pon los albaricoques y el agua en un cacito y lo cubres. Lo dejas reposar 2 horas. Luego, pones a hervir el agua sin que burbujee durante 20 minutes a fuego lento hasta que los albaricoques estén blandos. Después lo haces puré con la minipimer/batidora y añades el resto de los ingredientes. Tendrás una salsa gruesa que meterás en las magdalenas.

Instructions:

Put your apricots and water into a small saucepan and cover it. Let it stand, for 2 hours. After that, simmer for 20 minutes on very low heat, until the apricots are soft. Puree the mixture with a food processor fitted with a steel blade. Then add Grand Marnier, lemon juice and sugar, and mix until you have a thick paste. If you want a sweeter filling add more sugar and mix a bit more. Then just fill your cupcake.

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